PCS

Bavimo se komplentnim Azure infrastrukturnim i kolaboracijskim servisima, kao i Microsoft on-prem i hibridnim rješenjima. Jedan od primjera arhitekture takvih rješenja je:

PCS

Bavimo se komplentnim Azure infrastrukturnim i kolaboracijskim servisima, kao i Microsoft on-prem i hibridnim rješenjima. Jedan od primjera arhitekture takvih rješenja je:

PROIZVODI

 • Azure

  Set javnih cloud servisa i rješenja koja pomažu organizacijama da lakše, brže i jeftinije prevaziđu svoje poslovne izazove. Azure je sigurna i fleksibilna platforma na kojoj se vrši razvoj, primjena i upravljanje aplikacijama na javnoj mreži.

 • Office 365

  Microsoft Office je komplet softverskih paketa namijenjenih razvoju vašeg posla koji su ponuđeni u obliku pretplatničkih servisa koji u sastavu imaju i razne druge cloud-based softvere, kao što su Exchange Server, Skype for Business, SharePoint i mnogi drugi.

 • Microsoft AD

  Posebno razvijen servis za Windows računarske mreže koji brzo i uspješno vrši autentikaciju i autorizaciju svih korisnika i računara na takvom tipu mreža, pritom dodjeljujući i izvršavajući zadata sigurnosna pravila.

 • Microsoft Exchange

  Kolaborativni servis koji pruža usluge sigurne i brze razmjene elektronskih poruka i datoteka kao i organizaciju kalendara.

 • Azure

  Set javnih cloud servisa i rešenja koja pomažu organizacijama da lakše, brže i jeftinije prevaziđu svoje poslovne izazove. Azure je sigurna i fleksibilna platforma na kojoj se vrši razvoj, primena i upravljanje aplikacija na javnoj mreži.

 • Office 365

  Microsoft Office je komplet softverskih paketa namenjenih razvoju vašeg posla koji su ponuđeni u obliku pretplatničkih servisa koji u sastavu imaju i razne druge cloud-based softvere kao što su Exchange
  Server, Skype for Business, SharePoint i mnogi drugi.

 • Microsoft AD

  Posebno razvijen servis za Windows računarske mreže koji brzo i uspešno vrši autentikaciju i autorizaciju svih korisnika i računara na takvom tipu mreža, pri tom dodeljujući i izvršavajući zadata sigurnosna pravila.

 • Microsoft Exchange

  Kolaborativni servis koji pruža usluge sigurne i brze razmene elektronskih poruka i datoteka kao i organizaciju kalendara.

INDUSTRIJE
OFFICE 365 BROŠURA

Microsoft Office 365 predstavlja kompletnu kancelariju u cloudu kojoj imate pristup u bilo kom trenutku i sa bilo koje lokacije, sa bilo kog uređaja. Saznajte više o našim paketima i načinu licenciranja.


REFERENCE

VENDORI

KONTAKT